Vandkant til salg

Mit foretrukne motiv de seneste år er de himmelske havudsigter. At bo og vokse op ved Det Sydfynske Øhav har givet mig så mange skønne minder, som har lagret sig i min sjæl i mange år, og de er nu ved at komme til udtryk på mine malerier. At kigge på havet er en lise for sjælen. Der er noget helt essentielt og livsbekræftende ved det. Fred, frihed, fantasi. Man kan tænke store tanker, eller man kan helt koble hjernen fra og bare nyde nuet.

Jeg inspireres igen og igen til leg med farve. Ofte i ekspressive udtryk med impressionistiske teknikker. Udfordringen er spejlingen af lyset fra himlen til vandet, og jeg elsker at eksperimentere med bevægelsen af det forskellige lys og farvernes karakter i motiverne.

“Himlens Brusebad” er en øvelse i forbindelse med træning af motionsformen “Qi Gong” hos den mangeårige ildsjæl Margit Lolk, Svendborg. Jeg har visualiseret over denne fysiske øvelse og flere af mine maleriet er inspireret af denne visualisering.

Andre malerier er inspireret af konkrete havudsigter, hvor jeg har fotograferet lokationen, tegnet skitser og malet efterfølgende.

Har du en bopæl eller arbejdsplads, der mangler havudsigt, så sig bare til 🙂

Jeg tager mod bestillinger og nye udfordringer.

Mail mig gerne jeres ønsker på

lottelamp@gmail.com

 

Klik på et billede for at se det i fuld størrelse.