Du har måske allerede fundet ud af, at jeg er en farveglad blæksprutte?

Formning var mit bedste fag i folkeskolen. Jeg elskede at fordybe mig i forskellige materialer, former og farver. Desværre blev det ikke tilbudt i så mange år.

Livets landevej fik mig dog til at tage en uddannelse som hospitalsuddannet økonoma, hvor ledelse af storproduktion og mange diæter hurtigt blev lidt kedelig hverdag. Jeg var så heldig at kunne skifte fokus og fik job på et lille kursuscenter, hvor jeg bedre kunne “lege med maden”, og kreativiteten blev således ekstra udfoldet ved madens sammensætning og anretninger på buffet m.m.

Samtidig med fuldtidsjobbet tog jeg en efteruddannelse i ledelse, var hustru og mor til tre skønne unger, passede hus og have, var medhjælpende spejderleder, og gik til ridning i fritiden.

Det var et hårdt pres, som jeg ikke registrerede dengang. Gennem flere år forsøgte jeg at leve op til alle forventningerne, som den pæne pige, der ikke havde lært at sige fra, gør. Selvfølgelig gik jeg ned med stress! Det ramte mig med et brag, efter jeg havde fuldendt min efteruddannelse med bravur i 2001. Længerevarende konflikter på den kommunale/statslige arbejdsplads fyldte ikke bare “bægeret” – nej, “gryden” kogte simpelthen over, og jeg var totalt udbrændt. Der var ikke en dråbe tilbage i mig, der var til gavn hverken for mig selv eller mine omgivelser. Det var rædselsfuldt!

Gennem årerne er jeg lykkeligvis  “kommet til live” igen og beskæftiger mig nu udelukkende med billedkunsten, hvor jeg atter kan fordybe mig i farver, former og fornøjelser. Jeg har lagt fortiden bag mig, men udfordres dog hver eneste dag af en lav stress-tærskel, som jeg heldigvis endelig har lært at lytte til.

Derfor er der kun åbent i mit atelier efter aftale. Du træffer mig ligeledes bedst via mail, så skriv til: lottelamp@gmail.com 

Herunder finder du en masse, der alt sammen er en del af mit kunstneriske CV:

  • Lidt historier fra særlige stjernestuder
  • 30 minutters interview
  • En lille farveglad musikvideo
  • Inspiration
  • Motivation
  • Steder, jeg har udstillet